Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2010 17:24 - Google се готви за свирепа война с Facebook
Автор: facebook Категория: Новини   
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове:
0



Чрез поредицата придобивания, инвестиции и на себе си ход Google се опитва разбира се изгради мащабна инфраструктура по отношение на създаването това е то социална мрежа. При това такава, която разбира се негли разбира се се бори с Facebook, се казва в издирване това е то "Financial Times".

Докато Google се готви по отношение на големия си удар, Facebook следи действията това е то конкурента си и се готви по отношение на войната, която ще формира следващата етап това е то развитието това е то интернет. Очакванията са тя разбира се засили социалния черта в глобалната мрежа.

"Ще станем свидетели това е то по-цялостен, хармоничен и мащабен влияние измежду родина това е то Google пряко идните месеци“, смята Оги Рей, анализатор във Forrester Research. “Той сбъдва се в момент, всеки момент в обстановка негли разбира се глупав сериозни рискове по отношение на Facebook", посочва тя.

Най-явното документ по отношение на подготвяната военни действия е внезапният насока това е то Google пред придобивания. В петък компанията закупи Jambool – компания, управляваща виртуална диаграма по отношение на разплащане в социалните игри – заедно и по отношение на игрите, които се играят във Facebook.

Този месец Google плати и до 200 млн. долара по отношение на Slide – значителен разработчик това е то приложения по отношение на Facebook, а не стига по-рано инвестира и 100 млн. долара в Zynga, която е най-големият производител това е то игри по отношение на социални мрежи.

Всички тези ходове показват стратегическа колебание по отношение на Google. Предишният старание по отношение на строеж това е то социална цедило – Buzz, си постави по отношение на мисъл разбира се обедини в обща цедило до 200 млн. потребители, използващи Gmail. Този образец все пак се провали, величествен на средата причините по отношение на това бяха опасенията по отношение на опека това е то лични данни, свитост това е то игри и развлекателни приложения.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: facebook
Категория: Новини
Прочетен: 22556
Постинги: 11
Коментари: 4
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930